Донации

2 Results / Page 1 of 1

Background

Posts

Донации за младата Ива од Велес која боледува од леукемија

Ива Милошевска од Велес е храбра млада девојка која на својот профил на Тик-ток редовно споделива моменти од нејзината тешка животна борба. Таа боледува од леукемија и како што самата вели, последните две години повеќе престојува во болница отколку во својот дом. Во последното видео таа упати апел до сите хумани луѓе да и помогнат да го помогне лекувањето бидејќи трошоците се многу големи, а таа ја има само својата […]

today10/06/2023 1110

Донации

Јулија од Скопје во солзи: Сопругот не дочека да си го види синчето, зимата ја минувам со еден кубик дрва

Јулијана Димитриевска од скопско Бунарџик е самохрана мајка на четири мали деца, таа не ни замислувала дека ќе стигне до овде. Нема храна, соодветен дом за да ги израсне своите деца на прав пат и оча јно побарува помош пред камерите на „Срце на дланка“ Јулија заедно со својот сопруг Дејан била скоро 25 години, брак од кој ги добила трите мали дечиња Димитар, Ана и Дамјан а најпосле и […]

today12/01/2022 85

0%