Posts

Донации за младата Ива од Велес која боледува од леукемија

today10/06/2023 1090

Background
share close

Ива Милошевска од Велес е храбра млада девојка која на својот профил на Тик-ток редовно споделива моменти од нејзината тешка животна борба.

Таа боледува од леукемија и како што самата вели, последните две години повеќе престојува во болница отколку во својот дом.

Во последното видео таа упати апел до сите хумани луѓе да и помогнат да го помогне лекувањето бидејќи трошоците се многу големи, а таа ја има само својата мајка.

Сметка за донации: 250500025238322

IBAN CODE: MK07250780007271386

PayPal сметка: kontakt@mreza.mk

СМС донациите ќе бидат активни наскоро

– Оваа храбра девојка и нејзината мајка се борат храбро две години, сега им треба малку наша помош! Ја гледам понекогаш на тикток и фасцинирана сум од нејзината ведрина!

Се грижиме и сакаме да им помагаме на оние, на коишто тоа им е најпотребно, заедно со нашите вработени, како компанија започнавме многубројни хуманитарни настани, некои од нив и непознати за пошироката јавност. Овие активности, ни овозможуваат да им донесеме радост на најранливите и среќа на најмалите. Ние се грижиме за младите, за нашата животна средина и за благосостојбата на сите.

Целосната сума, собрана од донациите му се исплаќа на барателот на донацијата од страна на Радио KISS FM. Заштитата на личните податоци е гарантирана, во согласност со законските прописи.

Личните податоци на барателот се користат исклучиво за оваа цел.

Донациите можете и да ги направите и онлајн со вашата платежна картичка

[give_form id=”11490″ show_title=”true” show_goal=”true” show_content=”above” display_style=”onpage”]

Голем број на наши сограѓани, поради социјалната ситуација во која се наоѓаат, не се во можност да си обезбедат лекарства, кои се неопходни за подобрување на нивното здравје. Се среќаваме со луѓе кои не се во можност да купат ниту еден лек кој чини 30 или 50 денари, а според терапијата која им е препишана, имаат цел список со лекови кои треба да ги набават.

Имаме луѓе кои ги донираат своите залихи на лекови, исто така и индивидуални донатори кои директно ги купуваат препишаните рецепти, но потребите за обезбедување на лекови се повеќе се зголемува.

Среќни сме што се уште имаме поддржувачи и пријатели кои имаат чувство за емпатија и хуманоста е дел од нивниот индивидуален карактер.

Доколку и вие сакате да помогнете некому да ги добие своите потребни лекарства на време овој месец, со цел да се подобри нивното здравје, одберете една од веќе понудените суми или сами внесете го износот кој сакате да го донирате.

Уплатата на вашите донации е безбедна и се процесира директно преку системот на PayPal и вашата Банка.

Сајтот на Радио KISS FM нема доприни точки со податоците од вашите платежни картички.

Системот на донации на Радио KISS FM е автоматизиран и Доколку одлучите да донирате преку нашата веб страна со користење на системот PayPal, би сакале да бидете информирани дека податоците од вашата платежна картича не се процесираат преку нашиот сервер и истите не се видливи за нас. Она што ние го добиваме како информација од банката е дали трансакцијата била успешна, колкав бил износот, името и првите или последните 4 броеви од вашата платежна картичка. Истите информации ги добива и лицето/носителот на активната кампања преку е-маил за кое се води кампањата.

При последниот чекор од процесот на донирање ќе бидете пренасочени во авторизираниот сервер на PayPal каде што вашата трансакција се процесира преку најсовремени безбедносни системи кои ги исполнуваат најстрогите критериуми и стандарди за безбедност на светско ниво.

Категории на лични податоци кои се обработуваат преку веб страната на Радио KISS FM

Ние обработуваме два вида на податоци:

1) Податоци за аналитика
Во овој вид на податоци спаѓаат: време поминато на нашата веб страна, вид на уред, оперативен систем и интернет пребарувач со кој пристапувате до нашите содржини, резолуција на екранот, посетени страници, референтен URL од кој пристапувате до нашата веб страна и слично.
Сите тие податоци ни служат исклучиво за аналитика, подобрување на функционалноста на веб страната и маркетинг.

2 Лични податоци
Под лични податоци се сметаат информациите кои ве карактеризираат вас, како што се вашето име, вашата физичка адреса, вашата е-маил адреса, вашиот телефонски број или линк од профил на социјалните мрежи, итн. Радио KISS FM ги обработува вашите лични податоци кои вие доброволно сте ги внеле на нашата веб страна за остварување на конкретната намена. На пример, кога комуницирате со нас, или кога донирате, или кога аплицирате за волонтирање, итн.

Вашите права
Вашите права во однос на обработката на лични податоци се:
– право да бидете информирани за обработката на личните податоци
– право на пристап до личните податоци
– право на исправка и бришење на личните податоци
– право на ограничување на обработката на личните податоци
– право на приговор

За дополнителни информации или прашања кои се однесуваат на заштитата на личните податоци и за тоа како управуваме со нив, и/или остварување на Вашите права во однос на обработката на личните податоци, можете да нè контактирате на contact@radiokissfm.mk

Промена на политиката за приватност
Политиката за приватност ќе се менува соодветно со промените на активностите на Радио KISS FM и истите тие промени ќе бидат ажурирани на оваа страна.

[give_form id=”11490″ show_title=”true” show_goal=”true” show_content=”above” display_style=”onpage”]

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%