СОРАБОТУВАЈТЕ СО НАС

ПРОМОВИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА
КОМПАНИЈА СО НАС

Ние сме 100% посветени на нашата публика: промовирањето кај нас значи промовирање со доверба.

„Мрежа-Медиа”Скопје е основана во 2000 година со цел да обезбеди ТИМ за создавање Македонски квалитетни производи.

Со таа цел во 2020 год. е создадена www.ShoutCast.mk да ги обезбеди најдобрите аудио сервери на пазарот користејќи ја технологијата SHOUTcast и ICEcast.

Оттогаш, многу технолошки достигнувања нè наведоа да еволуираме во создавањето на Андроид апликации и во користењето на услуги за пренос на видео во живо и по барање, користејќи ја технологијата SonicPanel.

Во 2020 година нашите напори беа наградени, всушност денес опслужуваме над 3000 радија во Европа и нашите клиенти растат благодарение на квалитетот и ефикасноста на нашите услуги.

Ние сме меѓу првите редови на новите технологии, како што е нашиот нов Facebook Player, целосно прилагодлив и лесно интегриран на вашата веб-страница.

Ние цврсто веруваме во услуги на клиенти, поради што спроведовме посветена поддршка на клиентите од првиот ден.

Нашите сервери се наоѓаат само во најдобрите центри за податоци низ Македонија, Европа и Америка. Нашите сервери се поврзани со нашата вишок мрежа без единствена точка на дефект, а потенцијалот за ширина на опсег е неограничен.

COMMITTED TO THE RADIO

PROMOTE WITH US

SPONSORSHIP PLANS

SUPPORTER

IF YOU LOVE YOUR RADIO, HELP IT GROW
$ 9.30/MONTH
 • check Free pins
 • check Radio stickers
 • check On air heads up
 • check Live quote of your business
 • close Live ads not included
 • close Banners not included
SUPPORT

ADS SPACES

GET A MONTHLY BANNER SPACE
$ 47.90/MONTH
 • check Live ads of 30" every hour
 • check Free pins
 • check Radio stickers
 • check On air heads up
 • check Live quote of your business
 • check Logo + link in sponsors
SUPPORT
0%