Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!
ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ?

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ

САКАМЕ ДА СЛУШНЕМЕ ОД ВАС

Радио KISS FM Ве очекува за било каква соработка.
Доколку имате проблеми со страната или забележите дека сме ги прекршиле авторските права.

За дополнителни прашања, маркетинг не губете време, контактирајте не преку телефоните подолу.

    0%