Естрада

„Thievery Corporaton“ се враќаат во Македонија во комплетен состав на 3 јули на стадионот на АРМ

today01/03/2022 21

Background
share close

Thievery Corporaton се враќаат во Македонија во комплетен состав на 3 јули на истото место, на стадионот на АРМ, со промоција на последниот албум, како и сите нивни стари, добро познати теми. Влезниците ќе бидат пуштени во продажба во утре (02-ри март) во 09 часот наутро преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија и онлајн на avalon.mk, по следниве цени и категории: ПАРТЕР: 1.500 денари ФАН ПИТ: 2.000 денари (само 1.000 влезници во продажба)

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%