Јулија од Скопје

1 Result / Page 1 of 1

Background

Донации

Јулија од Скопје во солзи: Сопругот не дочека да си го види синчето, зимата ја минувам со еден кубик дрва

Јулијана Димитриевска од скопско Бунарџик е самохрана мајка на четири мали деца, таа не ни замислувала дека ќе стигне до овде. Нема храна, соодветен дом за да ги израсне своите деца на прав пат и оча јно побарува помош пред камерите на „Срце на дланка“ Јулија заедно со својот сопруг Дејан била скоро 25 години, брак од кој ги добила трите мали дечиња Димитар, Ана и Дамјан а најпосле и […]

today12/01/2022 98

0%