Естрада

Шарла Рекордс го издаде своето 73-то издание – Circus Never Ends

today15/02/2022 7

Background
share close

Независниот музички издавач Шарла Рекордс го издаде своето 73-то издание Circus Never Ends (Sharla Records Label Sampler 21/22). Се работи за веќе традиционална, годишна компилација составена од музика на бендови и артисти кои издаваат за Шарла. Осум од нив влегоа во овогодишниот избор, меѓу кои и четири нови и досега необјавени нумери кои треба да се најдат на следни изданија. Жанровската и стилска шареноликост која е каракатеристична за овој издавач пресликана е и во ова издание, особено наменето за слушатели со широк музички интерес и потреби. Компилацијата ја состави Давид Ангелевски, кој го потпиша и омотот, направен врз фотографии на Ивица Јанкуловски.

The post Шарла Рекордс го издаде своето 73-то издание – Circus Never Ends appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%