Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

Естрада

Поезија во стихови: Слушнете ја првата песна по смртта на Балашевиќ

today30/04/2022 15

Background
share close

Сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ ја објави првата постхумна песна наречена „Роденденска“.Станува збор за ремек дело во стилот на Ѓоле со кое на многумина ќе им дојдат солзи. Слушнете ја https://www.youtube.com/watch?v=vs_ZkUWppNo

The post Поезија во стихови: Слушнете ја првата песна по смртта на Балашевиќ appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%