Естрада

„Парни Ваљак”, Бајага, Џибони, Масимо Савиќ…на голем концерт во Загреб во чест на Аки Рахимовски

today17/03/2022

Background
share close

Голем концерт во чест на легендарниот Аки Рахимовски ќе се одржи на 26-ти март во Арена Загреб, во Хрватска. Концертот е насловен ,,Ваљак и пријателите: Доволно е да речеме Аки” и веќе е потврдено учеството на познати музички имиња. Покрај членовите на „Парни Ваљак”, ќе настапи и Кики, синот на Аки Рахимовски, Бајага, Џибони, Масимо Савиќ, Дино Јелусиќ, Нина Бадриќ… Тие ќе ги отпеат големите хитови на бендот.

The post „Парни Ваљак”, Бајага, Џибони, Масимо Савиќ…на голем концерт во Загреб во чест на Аки Рахимовски appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%