Естрада

Гласајте за Македонија! Гласајте за тинејџерите од „Дајте музика“

today19/12/2021 6

Background
share close

Гласајте за Кристина, Анастасија, Миха и Филип, тинејџерите од популарната телевизиска серија „Дајте музика“ кои ја претставуваат Македонија со песната „Green forces“. Имаа одличен настап со кој земјава може да се гордее. Она што останува е да го дадете вашиот глас како поддршка за нашите претставници кои блескаа на сцената! Гласајте на следниот линк https://www.youtube.com/watch?v=bsHPzngVq04

The post Гласајте за Македонија! Гласајте за тинејџерите од „Дајте музика“ appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%