Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

Естрада

Ефто Пупиновски: Мали, бедни, мизерни предавници, народот ви кажа „НЕ“!

today16/07/2022 9

Background
share close

Мали, бедни, мизерни предавници. Народот ви кажа „НЕ“! Историјата покажала дека никој не победил здружен народ кој застанал во одбрана на ВИСТИНАТА, порачува легендарниот македонски пејач, Ефто Пупиновски.

МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЖИВЕЕ, а вие со овој предавнички чин само што ја ПОГРЕБАВТЕ вашата СДСМ за сите времиња. Народот ќе ви суди – вели Пупиновски.

The post Ефто Пупиновски: Мали, бедни, мизерни предавници, народот ви кажа „НЕ“! appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%