Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

Естрада

Аки Ракимовски погребан во Загреб со македонско знаме, црвени рози и песната „Зошто си ме мајко родила“

today27/01/2022

Background
share close

Аки Рахимовски беше испратен од најблиските роднини и колеги на загрепските гробишта Мирогој. Ковчегот на Аки Рахимовски беше покриен со знамето на Македонија, а на него имаше црвени рози. Аки Рахимовски меѓу другото беше испратен во последното почивалиште во Алејата на великаните на Мирогој со македонската песна „Зошто си ме мајко родила“.

The post Аки Ракимовски погребан во Загреб со македонско знаме, црвени рози и песната „Зошто си ме мајко родила“ appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%