Естрада

Џулијан Ленон во чест на Украина за првпат ја изведе култната песна на својот татко – „Imagine“

today12/04/2022 7

Background
share close

Музичарот Џулијан Ленон, син на легендарниот Џон Ленон, за првпат јавно ја отпеа песната „Imagine“, една од најпопуларните песни од самостојната кариера на Џон. Песната која Џулијан велеше дека ќе ја отпее „само ако биде крај на светот“, ја извел во рамки на кампањата „Stand Up For Ukraine“ која има за цел подигнување на свеста за војната во Украина и собирање на парични средства. https://www.youtube.com/watch?v=NicWjYMPDG0

The post Џулијан Ленон во чест на Украина за првпат ја изведе култната песна на својот татко – „Imagine“ appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%