EX-YU ЕСТРАДА

„Волкот ја изел бабата, ама не џвака мамето!“ – како Сашко Коцев ѝ раскажува приказни на ќеркичката Јоана

today22/03/2022 19

Background
share close

„Волкот ја изел бабата, ама не џвака мамето!“. Вака Сашко Коцев ѝ ја раскажува „Црвенкапа“ на ќерката Јоана, зошто вели од една страна јас ја учам да џвака, а од друга во приказната волкот ја лапа цел. Актерот во новата епизода на „Еден на Еден“, која што ќе се емитува во недела, му дава совети на Жаре за тоа како треба да ги модификува познатите детски приказни, кога еден ден и самиот ќе треба да ги кажува:

 

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%