EX-YU ЕСТРАДА

Со Аки сум се родил, со Аки ќе си умрам… Џамбазов за Аки….

today31/01/2022 14

Background
share close

Како гром од ведро небо беше вчера информацијата дека овој свет го напуштил Аки Рахимовски, легендарниот фронтмен на групата „Парни ваљак“. Аки почина вчера, на 67-годишна возраст во Словенија, каде живееше веќе неколку години заедно со својата партнерка и нивната двегодишна ќерка. Погледнете: Со Аки сум се родил, со Аки ќе си умрам… Instagram post shared by @igordzambazov

The post Со Аки сум се родил, со Аки ќе си умрам… Џамбазов за Аки…. appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%