EX-YU ЕСТРАДА

Скромно тортиче на свадбата на Грашо

today25/02/2022 5

Background
share close

На социјалните мрежи кружи фотографија на венчавската на Петар Грашо и Хана на кој тој стои покрај торта, која изгледа сосем обично. Тортата изгледала многу скромно и едноставно, но најверојатно тоа е така бидејќи и тие двајцата како личности се едноставни и не сакаат гламур.

The post Скромно тортиче на свадбата на Грашо appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%