Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

EX-YU ЕСТРАДА

Сите со елки, Накова се фали со задник

today17/12/2021 87

Background
share close

Полека, но сигурно речиси сите ги зафаќа новогодишната „треска“, а на таа имуни не се ниту познатите личности. Веќе доста од нив започнаа да се фалат на социјалните мрежи со нивните накитени елки. Но познатата манекенка Александра Накова реши да ја остави елката во позадина.

The post Сите со елки, Накова се фали со задник appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%