EX-YU ЕСТРАДА

Синот на Марина Туцаковиќ прозборе за зависноста: Почнав да се дрогирам на 15 години, станав наркоман на 17

today01/05/2022 21

Background
share close

Синот на Марина Туцаковиќ реши да и открие на јавноста, која малку знае за него, што е тој и кој е всушност. И покрај големата љубов што ја имал во семејството Милан Радуловиќ,сепак паднал во маѓепсаниот круг на наркоманијата што му го одбележува најтешкиот период во животот.

– Целиот период беше прилично долг. Почнав на 15 години, станав наркоман на 17 години, па паузирав на 4 години, но кога завршив на клиниката за рехабилитација, тука беше крајот. Започна од љубопитност, а продолжив кога сфатив дека лошо влијае на мене. Тоа е болест. Кога ќе ја почувствувате првата криза со хероин, тоа.. Тоа е најопасната дрога.

The post Синот на Марина Туцаковиќ прозборе за зависноста: Почнав да се дрогирам на 15 години, станав наркоман на 17 appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%