Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

EX-YU ЕСТРАДА

Северина за одност со продуцентот: Не сме во врска, само се забавуваме

today17/12/2021 30

Background
share close

Гласините за наводната врска со Филип Милетиќ започнаа откако пејачката почна да објавува фотографии со него на социјалните мрежи, но се чини дека врската остана само на пријателство.

„Јас и Филип не сме во врска, не се забавуваме. Едноставно не сум го читала весници долго време, но моите пријатели ми кажуваат што пишуваат, а потоа, кога го видовме насловот се насмеавме затоа што ја завршивме плочата и сега ќе завршиме… , нашата соработка трае 10 години, веројатно ја започна мојот развод, но беше толку погрешно. Воопшто не ме прашуваат дали е вистина или не, но подобро е да пишуваат за тоа отколку за некои тешки работ, изјави Северина.

 

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%