EX-YU ЕСТРАДА

Саша Поповиќ од „Гранд“ има возен парк од 600.000 евра

today01/05/2022 22

Background
share close

Саша Поповиќ неодамна се појави на снимањето на новата епизода на „Ѕвезде Гранда“ и ја покажа нова лута машина за која даде 150.000 евра. Се работи за BMW i80, само што за разлика од претходните два, едното бело, другото бакарно, неговиот нов миленик сега има истакнати линии во жолта боја. Инаку, Поповиќ е голем љубител на луксузни автомобили и поседува голема колекција од нив. Покрај еден за градско возење поседува (10.000 евра) и BMW i8 кој платил 150.000 евра, „Mercedes GL 350“ (67.000 евра), „Mercedes ML 320“ (околу 10.000 евра), како и два електрични автомобили од марката БМВ чија вкупна вредност е близу 200.000 евра. Кога се ќе се собере, Поповиќ „пукал“ речиси 600.000 евра за автомобили.

The post Саша Поповиќ од „Гранд“ има возен парк од 600.000 евра appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%