EX-YU ЕСТРАДА

Петар веќе не е ерген, Хана е веќе госпоѓа Грашо

today25/02/2022

Background
share close

Хана Хуљиќ и Петар Грашо заблескаа пред црквата Св. Доминика во Сплит каде го кажаа судбоносното „да“. Церемонијата за која се зборува со денови започна во 19 часот, а во црквата пристигнаа и родителите на младенците Вјекослав и Тончи Хуљиќ и Зоран и Сњежана Грашо. Како што веќе беше напишано, нив треба да ги венча нивниот омилен сплитски свештеник, отец Јозо Чирко, кој е на чело на парохијата Св. Доминика. Тончи и Вјекослава пукаа со гордост кога излегоа од автомобилот, а насобраните гости беа расположени. Внимание привлече и убавата Викторија Раџа која дојде во придружба на сопругот Дино Раѓа и нивниот син, а Раџа е еден од кумовите на Грашо.

The post Петар веќе не е ерген, Хана е веќе госпоѓа Грашо appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%