EX-YU ЕСТРАДА

Oткако разбра дека Грашо чека дете со друга, Данијела му се обрати на своето неродено

today31/01/2022

Background
share close

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ помина 24 години со колегата Петар Грашо, кој сега чека дете со ќерката на неговиот долгогодишен соработник Тончи Хуљиќ, Хана. Данијела никогаш не криела колку жали што не ја исполнила улогата на мајка, но и дека не и е лесно медиумите, бидејќи е јавна личност, да се занимаваат со оваа тема.

Мајчинството ми е доста тешка и лична тема, а од друга страна со оглед на тоа што сум пејачка е многу јавна. Понекогаш таквите наслови за моето неостварено мајчинство звучат и изгледаат толку едноставно, неточно. Затоа, во ранливите моменти на емоционална експанзија, почнав да пишувам, да раскажувам приказна во една форма во која му се обраќам на моето неродено дете, на моето Малечко. Знаеш, оние долги ноќи кога имаш чувство дека немаат почеток или крај, чувство дека ќе останеш засекогаш заглавен во пукнатината на времето. Сакав да и кажам се од прво лице еднина – изјави Даниела.

The post Oткако разбра дека Грашо чека дете со друга, Данијела му се обрати на своето неродено appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%