EX-YU ЕСТРАДА

„Недеља“: По Тома, Србите ќе снимаат и филм за Џеј

today02/12/2021 33

Background
share close

По големиот успех со филмот за Тома Здравковиќ, Србите ќе снимаат филм за уште еден фолк пејач-Џеј Рамадановски. Ќе се вика „Недеља“ по неговиот најголем хит, а продуцентите се надеваат на голема гледаност.

Возбудливата приказна за животот на Џеј Рамадановски е дадена без прекумерна патетика, со впечатливи ликови. Сценариото ќе се придржува до важните факти од биографијата на пејачот, третирајќи ги со сочувство кон главниот јунак, со кој приказот на суровата реалност со која беше принуден да се соочи не е доведена во прашање, туку напротив, како што треба да биде во успешните филмски остварувања -велат оттаму,

The post „Недеља“: По Тома, Србите ќе снимаат и филм за Џеј appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%