EX-YU ЕСТРАДА

Милан Станковиќ од пејач стана камионџија

today22/03/2022 38

Background
share close

Публиката долго време сака да слушне нова песна од Милан Станковиќ, но како што стојат работите тоа нема да се случи наскоро. Милан ќе снима песни само за своја душа, а од бизнисот што го започнал ќе заработува десет пати повеќе. Како што пишува таблоидот „Скандал“, Милан Станковиќ заработува многу пари од својот дом на Дедиње. Тој пред две години престојуваше во Америка и дошол на идеја да започне нов бизнис. Тоа е работа на превозник камион. На почетокот купил еден камион, а во меѓувреме, кога работата му успеала, купил уште десетина. Сега му е лесно бидејќи седи дома а работата одлично му оди.

The post Милан Станковиќ од пејач стана камионџија appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%