EX-YU ЕСТРАДА

Мартин го истетовира Стефан на рака

today10/11/2021

Background
share close

Мартин Филиповски од дуото „Некст Тајм“ го истетовира својот брат-близнак Стефан на својата лева рака. Автор на тетоважата е познатиот тату-мајстор Горан Мичиќ, кој важи за еден од најдобрите мајстори на овој занает тука, но и пошироко.

Оваа идеја долго време ми се вртеше низ глава и ете, дојдое моментот да ја ставам. Мислам дека е оргинална идејата, а Стефан не се бунеше воопшто кога му кажав дека сакам да го истетовирам, низ смеа изјавил Мартин за „Убавина и здравје“.

Сега останува дали Стефан ќе возврати со иста мера, односно дали и тој ќе го истетовира брат му Мартин.

The post Мартин го истетовира Стефан на рака appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%