EX-YU ЕСТРАДА

Лоба со солзи испрати порака за мир: Да бидеме обединети, само така политичарите нема да нѐ скараат

today12/03/2022 13

Background
share close

Пејачката Викторија Лоба во утринската емисија на телевизија Телма зборува за нејзините нови проекти, но и за позицијата на музичарите за време на пандемијата на коронавирусот. Лоба, која е родена во Русија, на границата со Украина во Азовското Море, и живеела таму сѐ до осумгодишна возраст, ја искористи приликата за да го каже своето мислење за актуелните случувања во Украина.

Имам огромна желба за мир, љубов и разбирање помеѓу сите народи. Сакам да кажам дека народот треба да биде обединет, не треба да нè одделуваат, без разлика дали се работи за различни народи и националности. Треба да го доживееме тоа единство во нас и кога ќе се случи тоа, нема да може ниту еден политичар да нè скара“, порача пејачката со солзи на очите.

The post Лоба со солзи испрати порака за мир: Да бидеме обединети, само така политичарите нема да нѐ скараат appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%