EX-YU ЕСТРАДА

Кеба се развел за да не плати 100.000 евра алиментација за вонбрачната ќерка

today13/01/2022 16

Background
share close

Драган Којиќ Кеба уште во 2013 година се развел поради обидот да избегне алиментација на својата вонбрачна ќерка Ина. Пејачот од 2013 година не е официјално во брак со сопругата Оља, тие се разведени! Фолкерот доби вонбрачна ќерка Ина со текстописецот Љиљана Јевремовиќ, која водеше жестока битка за докажување на татковството и се бореше за алиментација, која според законот ја следи нивната ќерка. Долгот за алиментација на Кебин достигна неверојатни 100.000 евра со затезна камата, што тој одби да ги плати. За време на судскиот спор со Љиљана, Драган Којиќ пред судот откри дека изгубил дел од имотот поради развод:

„Во моментот на претходната одлука живеев во куќа од 330 метри квадратни со сопругата Оља, синот Игор и ќерката Наташа. Во меѓувреме на 02.04.2013 се разведов. Сега живеам во куќа од 100 метри квадратни, што е „Мој имот. Во куќата живеам сам. Во времето на претходното решение куќата во која живеев беше во сопственост на Олга Којиќ. Тогаш имав само куќа во Лозница. Освен куќа во Лозница, немам друг недвижен имот“, рече тој.

 

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%