EX-YU ЕСТРАДА

Грашо: Пресреќен сум, ќе станам татко

today25/02/2022 19

Background
share close

Ќе станам татко. Благодарни сме за секој чекор што е направен кон нас. Малку е смешно што луѓето нè фаќаат на телефон насекаде, имам 25 години кариера, но очигледно на луѓето им недостигаат неколку од овие убави приказни… Но, ќе продолжам да се трудам да си ја задржам приватноста, затоа што сакам луѓето да се грижат за песната, а не за мојата спална соба – вели Петар Грашо по објавата дека со Хана ќе добијат дете.

Љубовта се случи. Љубовта треба да се случи, не треба да се планира, не треба да се зборува премногу за љубовта. Тоа се некои работи кои човек треба да ги негува во себе, не треба да се фали со тоа. Да, има љубов. Да, има прекрасен период од животот со личност која ви значи најмногу во тој момент и со која планирате да се препуштите и да запловите – изјави Грашо во емисијата „Премиерен викенд специјал“.

 

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%