EX-YU ЕСТРАДА

ГЛАСАЈТЕ ВО МОМЕНТОВ ЗА МАКЕДОНИЈА: Стискајте палци за децата од „Дајте музика“ да победат на Јуниор Евросонг

today19/12/2021 13

Background
share close

Гласајте за Македонија и стискајте палци вечерва за децата од „Дајте музика“ кои настапија претпоследни на Јуниор Евросонг.

Како што е веќе познато, децата од мегапопуларната детска серија „Дајте Музика“ се избрани од МРТ да ја претставуваат Македонија.

Песната се вика „Green forces“, а ја изведуваат Кристина, Анастасија, Миха и Филип од „Дајте музика“.

Гласајте на следниов линк.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%