EX-YU ЕСТРАДА

„Фала љубави“: Оваа песна Ана Бекута му ја посвети на Мркоњиќ

today28/11/2021

Background
share close

Ана Бекута и Милутин Мркоњиќ ги врзуваше долгогодишна љубов. Политичарот ја остави сопругата од која никогаш не се развел а пак Ана никогаш не била мажена но има еден син. Ана и Милутин живееја заедно а пејачката пред неколки години му посвети и песна наречена „Хвала љубови“. https://www.youtube.com/watch?v=qp_VHzFxBFw

Никнува цвет од камен а не му беше намера и една љубов со непознато потекло во срцето однекаде се затекна. Од сто чуда почудна од сто зори помудри, тие ноќи со тебе ги расипав. Сонот од тогаш ноќта ми е ден-пееше Бекута во песната.

The post „Фала љубави“: Оваа песна Ана Бекута му ја посвети на Мркоњиќ appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%