EX-YU ЕСТРАДА

Еве кој дојде: Короната го намали бројот на гости кај Цеца на Св.Никола

today20/12/2021 14

Background
share close

Цеца традиционално ја прослави славата Св.Никола во својот дом. Оваа година е разично што поради короната таа ги повика само најблиските. Тука беше момчето Богдан, ќерката Анастасија со момчето, сестрата и зетот со децата, како и сестрата на нејзината снаа. Од пријателите дојде само Саша Матиќ со сопругата. Главен домаќин беше Вељко кој ги пречекуваше гостите и наздравуваше

The post Еве кој дојде: Короната го намали бројот на гости кај Цеца на Св.Никола appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%