EX-YU ЕСТРАДА

Доста му е: Лазиќ опишува зошто за ќерката плаќа двојно повеќе алиментација од она што му го дава на синот

today30/11/2021 2

Background
share close

Марина Гагиќ и Дарко Лазиќ и понатаму се на суд поради старателство и алиментација. За Марина претставува проблем фактот што нејзиниот син добил двојно помалку пари од татко му, во споредба со алиментацијата која Дарко ја плажа за ќерката Лорена, која ја има од бракот со Ана Севиќ. Дека навистина е така потврди и самиот Дарко. Ана за Лорена добива 50.000 динари бидејќи живее во град каде што животот е многу поскап. Марина, пак, е на село и има далеку помали трошоци, па доволни и се 25.000. Алексеј е мал и не му требаат повеќе пари, барем додека не тргне на училиште – вели пејачот и додава дека Гагиќ „последниве недели му прави пекол од животот“.

The post Доста му е: Лазиќ опишува зошто за ќерката плаќа двојно повеќе алиментација од она што му го дава на синот appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%