Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

EX-YU ЕСТРАДА

Ќерката на Здравко Чолиќ го покажа луксузот во кој живее

today24/11/2021

Background
share close

Здравко Чолиќ важи за ѕвезда која што не сака премногу да го експонира приватниот живот.До пред неколку години тој воопшто не ги покажуваше децата а со сопругата се има појавено само неколкупати јавно. Но, децата пораснаа и сега ќерката Уна е активна на Инстаграм и секојднено закачува фотографии од куќата во која живее. Погледнете го луксзузот на Чола.

The post Ќерката на Здравко Чолиќ го покажа луксузот во кој живее appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%