Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!

EX-YU ЕСТРАДА

Ќерката на Мерима Његомир не може да се помири со загубата: Не ја испушта сликата од мајка си

today23/11/2021

Background
share close

Мерима Његомир беше погребана. Трите ќерки и синот не можеа да се помират со загубата. Најжалостена беше ќерката Љубица која не ја испушташе сликата на мајка си. Кога ја спуштаа во гробот таа само извикна „мамо фала ти“. Откакако ковчегот беше спуштен децата на Мерима фрлија во земјата бели ружи каранфили.

The post Ќерката на Мерима Његомир не може да се помири со загубата: Не ја испушта сликата од мајка си appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%