EX-YU ЕСТРАДА

Јоце Панов пеел без сертификат во познат скопски ресторан, се појавила инспекција

today15/11/2021 14

Background
share close

Вчеравечер во еден познат скопски ресторан настапувал Јоце Панов. Пејачот бил во елемент, гостите расположени, сè до моментот кога на влезот од ресторанот не се појавила инспекција, пренесува „Убавина и здравје“. Инспекторите побарале од гостите сертификат за примени вакцини, а кога дошло редот истото да го побараат и од Панов, службените лица се изненадиле. Јоце не поседувал сертификат за примени две дози вакцина, па поради најверојатно му била изречена парична казна.

Да, дојде полиција или инспекција, не сум сигурен кои беа и знам дека на неколкумина им побараа сертификати. Откако завршија со гостите, сертифкат побараа и од Јоце, но тој немаше колку што можев да видам. Што се случи понатаму и дали му напишаа казна, навистина не можев да видам, раскажува за „Убавина и здравје“ сведок кој вчера бил присутен во ресторанот каде настапувал Панов.

The post Јоце Панов пеел без сертификат во познат скопски ресторан, се појавила инспекција appeared first on Република.

Напишано од: KissFM

ОЦЕНКА

Коментари за веста (0)

Оставете ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%