Petar Grašo

1 Result / Page 1 of 1

Background

Петер Грашо – Јел ти река ко

ПЕТАР ГРАШО ЈА НАЈАВИ НОВАТА РОМАНТИЧНА БАЛАДА Петар Грашо на 11 февруари следната година, ќе одржи концерт во Сплит арената, а на 26 февруари ќе пее во Загребската арена, а како увертира на овие настапи, на инстаграм ја најави новата песна „Јел ти река ко“, прекрасна балада која ги воодушеви неговите фанови. „Мислам дека ова е песна која сигурно ќе остане и ќе трае долго. Имаме претензии да некако сите […]

today15/01/2017 4

0%