novogodisno_kiss-removebg

ОСНОВАЧИ

Александар Ристовски
Управител и основач
Славчо Ципушев
Технички директор
Александар Каваја
Веб развој и дизајн
Влатко Трајковски
Уредник на програм 2
novogodisno_kiss-removebg

Регион Македонија

ИСПРАЌАME БЛАГОДАРНОСТ ДО ДОАЕНИТЕ

Татјана Стојановска
ТВ водител
Ненад Ѓорѓиевски
Радио и ТВ водител
Борислав Тноковски
ТВ водител
Александар Блажевски
ТВ водител
Жарко Димитриоски
ТВ водител
Игор Џамбазов
Македонски шоумен
Калиопи Букле
Вокален изведувач
Катерина Танева Ѓорѓиев
Вокален изведувач
Драган Спасов - Дац
Вокален изведувач
Александар Митевски
Вокален изведувач
Никола Перевски-Пере
Вокален изведувач
Благоја Крстевски
ТВ водител
Спасен Сиљаноски
Естраден уметник
Јордан Митев
Естраден уметник
Благојче Стојановски - Туше
Естраден уметник
Миле Кузмановски
Естраден уметник
Стојне Николова
Естраден уметник
Орде Неделковски
Естраден уметник
novogodisno_kiss-removebg

сеуште се изработува

БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ КОЈ СЕ ДЕЛ ОД РАДИО KISS FM

novogodisno_kiss-removebg

СРБИЈА сеуште е во изработка

НАСКОРО ...

novogodisno_kiss-removebg

ХРВАТСКА сеуште е во изработка

НАСКОРО ...

0%