Порачај песна

Background

Радио KISS FM има дата база со 90,000,000 mp3 фајлови кој се пуштаат во текот на годината.
Препознатливи сме и се одвојуваме од другите интернет радио станици бидејќи сме официјален и верификуван радио сервис.
Доколку имате музичка желба испратете ни порака ние ќе Ви ја исполниме.
Ако сакате да изненадите некоја ваша драга личност со лично ваш поздрав, снимете звучна порака и испратете ни ја на официјалниот број преку Viber/What’s up +389 75 632 320 а ние ќе го пуштиме вашиот поздрав во текот на песната која ќе ја порачате.

Сервисот е бесплатен секој работен ден од 21 часот до 06 часот.

Доколку имате музичка желба испратете ни порака ние ќе Ви ја исполниме. Ако сакате да изненадите некоја ваша драга личност со лично ваш поздрав, снимете звучна порака и испратете ни ја на официјалниот број преку Viber/What’s up +389 75 632 320 а ние ќе го пуштиме вашиот поздрав во текот на песната која ќе ја порачате. Сервисот е бесплатен секој работен ден од 21 часот до 06 часот.

Порачајте ја вашата омилена музичка желба


Порачајте ја вашата музичка желба , платите преку PayPal и веднаш ќе ја пуштиме песната .

Потребно е само да го внесете вашето име, е-пошта, текстот на пораката и изборот на музика.

Кога ќе кликнете на „Порачај песна“ ќе бидете пренасочени на страницата за плаќање на PayPal.

Цената на една песна е €1 (евро).

НАПОМЕНА: Сервисот е бесплатен од 21 часот до 06 часот. Воедно PayPal не важи за Кина.


    0%