Порака:
Филип Војо Стојановски - Свадба голема Може нешто од Војо Стојановски?😁 Dedication Поздрав од цело друштво од Црниче до радио KISS FM! Dedication Супер песни пуштате, продолжете само така!
play_arrow

Lifestyle

Петар Грашо

mic Ako te pitaju 130 3 5

Background
share close
  • cover play_arrow

    Петар Грашо Ako te pitaju

Времетраење :
  • fast_forward00:00:00 Прва строфа - Почеток
  • fast_forward00:00:33 Ако те питају , моја љубави - Рефрен
  • fast_forward00:00:00 Последна строфа - Крај

Петар Грашо е хрватски поп-пејач и текстописец. Роден во Сплит од кошаркарот Зоран Грашо, тој се прослави кога Оливер Драгојевиќ ја изведе една од неговите први песни „Божиња“ на натпреварот Дора во 1995 година.


LifestyleTechno

ОЦЕНКА
0%