Управител

Алек Ристовски

Background

Љубов на радио

Тивко во ноќта со Dj Алек

Споделете ја магијата од Радио KISS FM на вашите пријатели!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris imperdiet pretium nibh at aliquam. Cras vestibulum magna vel ante tristique commodo. Maecenas hendrerit dolor sed lectus consectetur eleifend at ac lorem. Duis nisl neque, molestie in suscipit quis, dapibus eu massa. Nam ut sapien ultricies, porttitor erat a, sagittis sapien. Vestibulum tempor tempus convallis. Integer volutpat nunc in orci tincidunt tincidunt et eget nisi. Aliquam est mauris, scelerisque ut purus […]

Музика за душа

Музика за душа

Dj Алек со вас

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris imperdiet pretium nibh at aliquam. Cras vestibulum magna vel ante tristique commodo. Maecenas hendrerit dolor sed lectus consectetur eleifend at ac lorem. Duis nisl neque, molestie in suscipit quis, dapibus eu massa. Nam ut sapien ultricies, porttitor erat a, sagittis sapien. Vestibulum tempor tempus convallis. Integer volutpat nunc in orci tincidunt tincidunt et eget nisi. Aliquam est mauris, scelerisque ut purus […]

Длабоко во ноќта

Длабоко во ноќта

СПОДЕЛЕТЕ ЈА МАГИЈАТА ОД РАДИО KISS FM НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris imperdiet pretium nibh at aliquam. Cras vestibulum magna vel ante tristique commodo. Maecenas hendrerit dolor sed lectus consectetur eleifend at ac lorem. https://www.youtube.com/watch?v=c309Qe4P5uo Duis nisl neque, molestie in suscipit quis, dapibus eu massa. Nam ut sapien ultricies, porttitor erat a, sagittis sapien. Vestibulum tempor tempus convallis. Integer volutpat nunc in orci tincidunt tincidunt et eget nisi. Aliquam est mauris, scelerisque ut […]Александар Ристовски “Управите, сопственик, ДЈ и главен веб дизајнер и раководител за техничка подршка” Се препознава со пуштање на EX-YU и Македонските балади на Радио KISS FM.

Фан страната Најубавите EX YU Балади се промени во Радио KISS FM поради потребите на радио KISS FM кое постои веќе 25 години.

Радио KISS FM има дата база со 800,000 mp3 фајлови кој се пуштаат во текот на годината.

Препознатливост на Брендот 

Препознатливи сме и се одвојуваме од другите интернет радио станици бидејќи сме официјален и верификуван радио сервис.

Горди сме што опслужуваме повеќе од 4,500 локални и интернационални Радио компании.
Градиме цврста бизнис врска со сите наши клиенти која се потпира на услугата за аудио стриминг преку интернет за физички и деловни корисници.

Нас, работата ни е предизвик! Во однос на услуги што се во нашиот фокус, ние се соочуваме со предизвици кои се толку разновидни како и нашите клиенти.
Ние индивидуално го развиваме најдоброто решение за секоја услуга  поврзана со аудио/видео стриминг.

Како официјален провајдер на KISS FM стои добро познатиот сервис ShoutCast.mk кој користи стабилни, брзи и безбедни веб хостинг сервери со NVMe дискови за екстремнa брзина на Вашите веб страници, радио и видео сервери.

Минатата 2020 година, SHOUTcast.mk се појави во ново светло како целосно аудио и видео дигитализирана платформа која обезбедува услуги за сите физички лица и правни компании.

Иако тоа значеше потполна промена на претходниот концепт и размена на информации помеѓу компаниите и слушателите, компаниите со задоволство ги поддржаа промените и покажаа интерес за учество во проектот SHOUTcast.mk

Искуството што го обезбедува SHOUTcast.mk преку својот концепт и пакети, придонесува кон тоа компаниите да имаат доверба и желба да соработуваат со SHOUTcast.mk и на нашата аудио и видео дигитализирана платформа.

Успешни приказни

Низ годините како организација сме биле сведоци на голем број успешни приказни кои започнале токму преку SHOUTcast.mk.

Понатаму, ги имаме многуте радио партнер-компани каде денес се вработени токму наши колеги кои решиле да го направат првиот чекор кон почетоците на градење на кариера во аудио / видео IT индустријата.

Доколку сакате да дознаете повеќе за успешните приказни на Бојан, Давор и Никола кои ја пронајдоа преку SHOUTcast.mk, клинкете на овој линк.

Се надеваме дека овие причини Ве потикнаа да размислите за придобивките и можностите кои ги обезбедуваат услугите на SHOUTcast.mk.

Доколку имате дополнителни прашања, слободно може да ни се обратите на социјалните мрежи на Радио KISS FM i SHOUTcast.mk на Facebook (Радио KISS FM) или Instagram (@radiokissfm_mk).

Приклучете се во нашата приказна и дозволете да го изградиме Вашиот бизнис заедно.
Проширете се и растете го Вашиот радио бизнис без грижи за Вашите финансии.


Мојата омилена реченица

“Дозволете нашите професионални услуги да придонесат за создавање на Вашиот успех!.”

ОЦЕНКА

DjУправител

0%