Нова година

Маестрален дочек на 2022 година со Група МАЕСТРО

today 31/12/2021my_locationНОВА РИВИЕРА


Background
share close

Маестрален дочек на 2022 година со Група МАЕСТРО во НОВА РИВИЕРА – Охрид.

Најдобриот музички избор за вашата свадба и приватна забава
Група МАЕСТРО е музички состав од Скопје основан 2012 година, кој настапува на сите видови свечености и прослави: свадби, крштевки, веридби, матурски и апсолвентски вечери, деловни прослави…


Details
Begin 31/12/2021 H 8:00 pm
End 01/01/2022 H 3:00 am
Location НОВА РИВИЕРА
Address Кеј Македонија бр.4 Охрид
Link https://grupamaestro.mk/
Phone +389 78 271 084
ОЦЕНКА
0%